Skip to main content

Capacitat digital. Les sessions, organitzades per Afammer València (Associació de Famílies i Dones del Medi Rural) s’impartiran els pròxims dies 29 i 30 de setembre , en  horari de demà en les instal·lacions del saló sociocultural de Caudete , estant dirigides a dones i persones majors de 55 anys.

Aquesta formació, pretén oferir als assistents, coneixements bàsics que han de permetre’ls millorar les seues capacitats per a navegar i buscar informació, realitzar comunicacions i interacció digital, desenvolupar tràmits i procediments en línia, crear contingut bàsic i conéixer alguns aspectes fonamentals sobre seguretat i protecció dels dispositius amb els quals connectar-se.

Per a Afammer València, el desenvolupament d’aquesta mena d’activitats de foment de la capacitat digital, permet als assistents, millorar en gran manera la seua qualitat de vida, en oferir coneixements sobre l’ús de  una eina que s’ha convertit en imprescindible per a realitzar moltes activitats i que a més, en xicotets municipis amb dificultat d’accedir a múltiples serveis, es converteix en una necessitat de primer ordre.

Aquesta formació sobre capacitat digital, subvencionat per la Diputació de València, és de caràcter gratuït, sent realitzada, durant aquest trimestre en nombrosos punts de la província.

Segons dades publicades recentment, el 40% de les persones majors, no han accedit mai a internet. Segons aquest mateix informe 3 de cada 10 persones d’aquest grup d’edat, no pot realitzar gestions quotidianes, en gran manera a conseqüència de la falta de coneixements adequats.

 

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.