Skip to main content

AFAMMER  presenta aquest pròxim divendres a l’equip que assumeix a Utiel, la responsabilitat de representar a l’entitat en el municipi.

L’Associació de Famílies i Dones del Medi rural de València compta a Utiel amb un ampli col·lectiu de dones implicades en l’impuls i la promoció de la dona en l’entorn rural de la Comunitat circumstància que permet ara fer un pas més conformant una nova delegació de l’associació a la província.

AFAMMER València va nàixer en 2001 amb la intenció de donar veu i fer visibles a les dones del medi rural en tots els fòrums, organitzant múltiples activitats encaminades a millorar la formació i l’oferta d’oportunitats a dones de l’entorn de la nostra Comunitat.

Afammer València comptarà a Utiel com a delegada amb Lorena Monteagudo, qui ha desenvolupat fins al moment múltiples activitats de caràcter social i cultural relacionades amb l’entorn rural.

La constitució d’aquesta nova delegació permetrà a més tancar un primer acord de col·laboració amb ACATUR, entitat situada a la comarca que destina la seua activitat a l’impuls de l’Atenció precoç.

Durant aquesta mateixa jornada, a fi d’impulsar les accions formatives de l’associació està prevista la celebració d’una xarrada taller sobre violència de gènere inclosa dins del programa d’assistència, suport i protecció integral a víctimes, aquesta xarrada, tindrà lloc el mateix dia 24 a les 16h en les instal·lacions del Restaurant El Tollo d’Utiel, sent l’entrada lliure.

Per a Amparo Mora, presidenta de Afammer Comunitat Valenciana, “el compromís de dones com les que ara assumeixen l’impuls a Afammer a Utiel, suposa un punt d’inflexió que permet avançar en la promoció de la dona en entorns rurals, afavorint la igualtat real d’oportunitats “.

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.