Skip to main content

Dos dies intensos en els quals el grup de representants de Afammer València, amb la nostra presidenta, Amparo Mora, van tindre oportunitat de participar en diverses activitats, com l’elaboració de Pla d’Igualtat Municipal del Ajuntament d’Ayora.
També van poder intercanviar experiències i propostes de pròximes activitats de les dones de *Afammer a la Vall.

El Pla Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament. d’Ayora, impulsat des de la Regidoria d’Igualtat, és una eina útil per a la integració del principi d’igualtat de tracte i d’oportunitats en el conjunt de les polítiques del municipi, l’erradicació de les situacions de desigualtat, l’adopció de les mesures necessàries per a l’erradicació de la violència de gènere, l’establiment de mesures que asseguren la conciliació laboral, personal i familiar, i del foment de la corresponsabilitat.

I, finalment conéixer recursos locals com el Centre d’Interpretació Apicola, la cooperativa apícola Rosamiel, i el Castell d’Ayora.
Gràcies a totes les persones que el van fer possible. Un especial agraïment a l’alcalde d’Ayora, José Vicente Anaya , la regidora d’Igualtat, Yolanda Sánchez, i l’Agent d’Igualtat, M° Carmen Gavidia.

Tornarem prompte per a continuar treballant per les dones i famílies de la Vall d’Ayora -Cofrents i gaudir d’aquesta meravellosa terra.

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.