Skip to main content

Participació en associacions. Aquesta iniciativa, ja desenvolupada en altres municipis arriba ara a Oliva, municipi en el qual s’impartirà, el pròxim dia 28 de setembre una formació gratuïta a tots els assistents que pretén posar de manifest les necessitats i mancances del col·lectiu en matèria d’associacionisme en els entorns rurals de la nostra província.

Amb aquesta activitat, de foment de la participació en associacions Afammer (Associació de Famílies i Dones del Medi rural) a València, continua desenvolupant un intens cicle d’activitats  formatives destinades a millorar les habilitats de la dona en entorns rurals. A més, l’activitat permetrà   obrir un debat sobre motivacions, obstacles, i propostes innovadores per a la participació de manera activa de les dones en les activitats i gestió de les associacions.

L’activitat, forma part del projecte; “La participació de les dones del medi rural en l’associacionisme”, una iniciativa patrocinada per la Generalitat Valenciana, que en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de l’ajuntament d’Oliva.

Des de Afammer València es marquen com a associació el repte de fomentar la incorporació de la dona als entorns associatius, tant en el desenvolupament de les seues activitats, com en l’accés a recursos i serveis, afavorint, d’aquesta manera, el seu apoderament i participació ciutadana.

La sessió que Afammer València organitza a Oliva sobre participació en associacions, es desenvoluparà el citat dia 28 de setembre a les 19.30 hores en els locals del Centre Polivalent, carrer Papa Joan XIII, sn d’Oliva, sent l’entrada lliure i gratuïta.

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site.