Skip to main content
Intel·ligència emocional . Requena serà el municipi que aculla el nou curs dirigit a dones rurals en risc d’exclusió social.

Aquesta activitat, organitzada per Afammer València i subvencionada per la Fundació Santa Elena, aportarà a les participants continguts relacionats amb: Concepte d’intel·ligència emocional, elements bàsics per a millorar les nostres competències personals, autodiagnòstic: recursos de partida i elements per al canvi, aprenentatge i creixement personal, intel·ligència emocional en el treball. habilitats socials, estils de comportament i comunicació. el curs, de trenta hores de duració és de caràcter gratuït, sent necessària la inscripció en: info@afammervalencia.es

Les sessions se celebraran els dies 28 i 29 de novembre i 1, 2, 7, 15 i 16 de desembre en horaris de matins.

Aquest concepte adquireix valor en la mesura en què permet desenvolupar capacitats per a reconéixer les nostres pròpies emocions i les dels altres, discernir entre diferents sentiments i etiquetar-los apropiadament, utilitzar informació emocional per a guiar el pensament i la conducta, i administrar o ajustar les emocions per a adaptar-se a l’ambient o aconseguir objectius. A més, el terme fa referència també per a descriure l’habilitat de comprendre i motivar a altres persones en entorns laborals.

Per a *fammer València, aquest tipus d’activitats permeten desenvolupar capacitats per a dones que han d’adquirir formació amb la qual accedir en el futur al mercat laboral.

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.