Skip to main content

Promoció de l’associacionisme a Manises. Celebrem a Manises una jornada per a parlar de la participació de les dones en l’associacionisme.

Aquesta és una de les jornades que completen el projecte amb el qual portem diversos mesos reunint dones de diverses comarques de nostra província per a fomentar la participació ciutadana de les dones dels nostres pobles.

L’activitat tindrà lloc el divendres 16 en horari d’11 a 13.30 hores en la seu de Afammer València. Av. Generalitat, 1 de  Manises

Aquestes sessions centrades en la promoció de la participació ciutadana de les dones del medi rural en l’associacionisme, s’han celebrat durant aquests mesos en els municipis de Picassent, Zarra, Villanueva de Castelló i Pedralba. donant com a resultat, una sèrie de conclusions i documents que permeten extraure conclusions i aplicar mesures que contribuïsquen al foment d’aquesta mena d’iniciatives en entorns rurals en els quals l’associacionisme de les dones suposa una eina fonamental amb la qual poder aconseguir objectius en aquesta mena d’entorns.

Promoció de l’associacionisme a Manises. Les jornades estan subvencionades per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica – GVA.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Les conclusions i l’informe final, seran publicats en breu en aquesta web en format obert per a la seua consulta i posterior aplicació.

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site.