Skip to main content

Lliurament de diplomes. Afammer València va procedir a realitzar el lliurament de diplomes a les dones del curs de “Intel·ligència Emocional i Habilitats Socials per a l’ocupació” que impartim en Riba-roja de Tùria.
Amparo Mora Castellá , presidenta de #afammervalencia , va compartir uns moments amb aquest grup d’alumnes.
Gràcies a aquesta formació les dones milloren la seua autoestima, perseverança, integritat, habilitat per a comunicar, adaptació als canvis personals i laborals.

Una activitat subvencionada per la Fundació Santa Elena amb la col·laboració de la Regidoria de Polítiques Inclusives, Drets Socials i Majors – Ajuntament de Riba-roja de Tùria.

Més activitats

Aquests mateixos dies vam procedir també al lliurament dels diplomes del curs de “Habilitats Digitals Bàsiques” que les alumnes han realitzat a l’aula de l’Escola d’Adults FPA Joanot Martorell d’Oliva.
Molt merescut títol per les ganes i la motivació que li han posat aquest grup de dones, que ens han demanat que seguim amb aquesta mena de formació, tan necessària hui dia.

La nostra vicepresidenta, Cristina Pons, va fer lliurament a les alumnes del curs
del diploma que acredita la seua formació i desenvolupament d’activitats en matèria d’informàtica i altres tasques en comunicació digital.
A l’acte de lliurament va assistir la vicealcaldessa del Ajuntament d’Oliva i regidora d’Educació, Ana Morell.

This site is registered on wpml.org as a development site.