Skip to main content

Associacionisme en entorn rural . Aquesta activitat suposa l’inici d’una sèrie de xarrades destinades a fomentar l’associacionisme de les dones que viuen en entorns rurals, estant previst que en els pròxims mesos, es realitzen en diferents municipis de la província.
La jornada, realitzada dimarts passat 26 en el saló sociocultural de Caudete de la Fonts, va permetre, a les responsables de *Afammer València aportar a les persones assistents una formació que pretén posar de manifest les necessitats i oportunitats que ofereix associacionisme en els entorns rurals de la nostra província.
L’activitat, forma part d’un projecte finançat per la Diputació de València i que pretén treballar en la incorporació de la dona als entorns associatius, tant en el desenvolupament de les seues activitats, com en l’accés a recursos i serveis, afavorint, d’aquesta manera, el seu apoderament i participació ciutadana.
La xarrada va comptar amb la participació de *Beatríz Sáez Iranzo i Elena Martín, els qui a més van tractar juntament amb el públic assistent, diversos temes d’interés

 

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.