Skip to main content

Habilitats digitals Requena
Afammer València programa un nou curs dirigit a millorar les Habilitats Digitals bàsiques per a Dones.
En aquesta ocasió Requena acollirà, el pròxim dia 16 de setembre, les sessions d’un cicle de formació que aquesta associació es troba impartint per tota la província.

L’espai cultural Feliciano A. Yeves, Av. Raval 9, serà el lloc on Afammer impartirà un curs de caràcter gratuït que abordarà aspectes com; la cerca d’informació en la xarxa, la comunicació per internet, tràmits i procediments en línia i la protecció i la seguretat dels dispositius. Les sessions, programades per Afammer València en tota la província durant els aquests mesos han de permetre a les assistents, millorar considerablement les seues habilitats en l’ús de dispositius mòbils, la qual cosa suposa, en definitiva, treballar per a reduir la bretxa digital, que en molts casos és doble per la condició de zones rurals i de dones.

Aquesta iniciativa forma part d’un calendari de formació molt mes ampli que es desenvoluparà durant els pròxims mesos i que s’estén per diferents municipis de la província en els quals Afammer València es troba intensificant la seua activitat. Fins a aquest moment, el curs ha sigut impartit en municipis de la província com Torrent, Manises o Ayora

Per a Afammer València, la formació suposa una eina fonamental amb la qual poder treballar en el desenvolupament d’habilitats que permeten a les dones rurals desenvolupar la seua autonomia.

El curs tindrà una duració de 4h30 minuts sent d’accés gratuït prèvia inscripció contactant amb les responsables de Afammer València a Requena.

El curs està subvencionat per la Diputació de València i compta amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Requena.

 

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.